Дигитална агенция SEOMAX инициира всеки петък бизнес закуски с предприемачи

Неформални работни бизнес срещи с настоящи и бъдещи предприемачи под наименованието Friday Business Breakfast, инициира екипът на дигитална агенция SEOMAX в София почти всеки петък в месеца. На т.нар. бизнес закуски ще бъдат канени както бизнесмени, предприемачи и експерти от различни компании, фирми и организации, така клиенти и партньори, съобщи Любомир Атанасов, мениджър на дигитална агенция “SEOMAX“  и  Интернет медиа груп ООД.

Тези бизнес срещи ще бъдат тематични – във формат до 20 участници, като на тях ще присъстват и специално поканени специалисти и експерти от дигиталния и маркетинг бранша. Идеята на  Friday Business Breakfast е в неформала обстановка да се обсъждат и разработват различни бизнес проекти и нови идеи за развитие на бизнеса.  Кампанията ще започне в средата на ноември, като плановете са срещите да бъдат организирани всеки месец, допълни Атанасов. Той разкри още, че това е първата нестандартна инициатива, която започва екипът на дигитална агенция SEOMAX във връзка с откриването на новия им офис в столицата.

„Смятаме, че SEOMAX направи солидна крачка в развитието си. Агенцията отвори своя втори офис, локализиран в София. Това бе важна стъпка в разрастването на нашата компания и част от цялостната стратегия за развитие на фирмата, като цели достигането и привличането на нови партньори, надграждане на маркетинг екипа и подобряване на цялостното клиентско обслужване. Успяхме не само да синхронизираме и стабилизираме текущия си екип, но и се разрастваме – от 14 човека, вече екипът ни наброява 25 експерта, разкрива Любомир Атанасов – Т.е. само за 6 месеца не само преизпълнихме, но и подминахме етапа на стабилизиране на нашата агенция, като вече преминаваме към следваща фаза на развитие с 6 месеца по-бързо от плануваното. Всичко това се дължи на усърдната работата на целия наш екип. Изграждаме и нови кадри, които да помогнат за нашето развитие. Защото голямата ни цел е да разширим бизнеса си извън България“, допълни той.

„Въпреки, че работим в дигитална среда, при работата с по-големи бизнеси и клиенти много често се изисква личен контакт и среща на място. Това помага за цялостната синхронизация и по-добрата работа с екипа на клиента. При планиране на предстоящи кампании, както и в ежедневната комуникация. Централният офис на агенцията и основното ядро на екипа ще продължава да бъде в Пловдив. При изграждането на софийския ни екип имаме по-различна визия, по която работим в момента, коментира Димитър Денев, мениджър „Бизнес развитие“ в SEOMAX София. – Вярвам, че в резултат на тази стъпка ще се разкрият нови възможности за развитие на агенцията и че това ще направи бранда SEOMAX още по-разпознаваем. Новият ни офис ще бъде предпоставка и за развитието на нови партньорства, както и ще постави началото на редица нови активности и проекти.“

Основните направления, в които софийският екип ще работи, ще бъдат свързани с разработката и реализацията на цялостни стратегии за дигитален маркетинг, управление на онлайн репутацията и цялостно присъствие на брандовете в социалните мрежи, изграждане и управление на рекламни кампании във Facebook и Google, SEO, както и имейл маркетинг.

Нека припомним, че базираните в Пловдив дигитални агенции SEOMAX и Tendrik сляха е бизнесите си през февруари и вече работят успешно на българския пазар под бранда SEOMAX. Целта на сделката бе двете агенции да обединят експертизата си и да предлагат по-широки дигитални услуги на клиентите си, както и да предоставят повече възможности на екипа си. Желанието да развиват бизнесите си и да разполагат с ресурси за обслужването на големи клиенти подтиква собствениците Любомир Атанасов и Петър Дяксов към решението да слеят двете агенции.
Екипът на SEOMAX е разделен в направления уеб разработка, дизайн, дигитален маркетинг, SEO, продажби и акаунт мениджмънт. Сред ползите от сливане на бизнесите им собствениците Любомир Атанасов и Петър Дяксов посочват по-широката експертиза, възможността за поемане на големи проекти и повече ресурси за обучения и развитие на екипа.

About Author

You may also like...

Add a Comment