Искате качествен трансфер: Доверете се на професионализма на „Дитабус“

Доверете се на пловдивската превозваческа фирма „Дитабус“ („Борера Алфа“), защото там ще намерите висок професионализъм, съветват експерти в транспортния бранш. Компанията се ползва с много високо реноме, вече е утвърдено име на пазара и предлага организиране на висококачествени пътувания в страната и чужбина, пътнически превози, трансфери на физически и юридически лица, с осигурени професионални шофьори и езикови преводачи!
Според специалисти, фирмата е сред водещите в бранша, има богати традиции и работи вече 26 години в сферата на услугите по пътнически превози, трансферите, организиране на пътувания у нас и зад граница и осигуряването на преводачи и професионални шофьори.

В „Дитабус“ („Борера Алфа“) ще намерите коректност, прецизност, за екипа клиентът е на първмо място, Фирмата разполага със собствен транспорт – пътнически и леки автомобили от отлични марки. Извършва транспортни услуги , осигурявайки пътнически превози и пътувания със собствени превозни средства в чужбина и у нас.

„Дитабус“ („Борера Алфа“) организира всякакви видове трансфери за български и чуждестранни клиенти. Осигурява отлично подготвени професионални шофьори с добри езикови познания и преводачески умения.


ДИТАБУС („Борера Алфа“)  организира всякакъв вид трансфери на български и чуждестранни фирми, на физически лица в различни браншове – бизнес пътувания, туристически гид, лов, мероприятия по заявка на клиента и др.; трансфери от и до летището.
Компанията предлага още преводачески и консултантски услуги

„Дитабус“ („Борера Алфа“)  ще ви осигури професионални шофьори с говорим английски, италиански и руски език и при необходимост езикови преводи.

За контакти:  032/ 33 95 91,   0899 96 54 33
0888 37 27 76 /за Viber и WhatsApp/

ditabus@gmail.com или  boreraalfa@abv.bg

ДИТАБУС

Пловдив, ул. Околчица №8

Лице за контакти – Борис Танев

Работно време: от понеделник до петък: 9:00- 17:30

About Author

You may also like...

Add a Comment